Kick-off Meeting (part 1)

Veel blije gezichten vandaag (11 november 2020) op de eerste bijeenkomst van EmpoweringEFT@EU (aftrapbijeenkomst deel 1).th, 2020)!

We zijn enorm enthousiast om met een ijzersterk team van Europese partners en collega's de praktijken, supervisie en training op het gebied van emotiegerichte therapie (EFT) te ondersteunen en verspreiden: Carla Cunha, Alexandre Sousa en Cláudia Azevedo (ISMAI: Universiteit van Maia, Portugal), Robert Elliott (Universiteit van Strathclyde, VK), Ladislav Timulak (Trinity College Dublin, Ierland), Rafael Jódar Anchía (Pauselijke Universiteit Comillas, Madrid, Spanje), Lars Auszra en Imke Herrmann (IEFT, Duitsland), Eunice Silva en João Salgado (SPTFE: Portugese Vereniging voor Emotiegerichte Therapie, Portugal) en Ueli Kramer (universitair hoofddocent aan de Universiteit van Lausanne, Zwitserland).

Daarnaast waren de volgende deelnemers te gast: Beatriz Viana (ISMAI), Marina Monteiro (SPTFE) en Marta Albacacete, Ángel López en Ciro Caro (Pauselijke Universiteit Comillas, Spanje).

We wensen het hele team succes en hopen dat het strategisch partnerschap, dat 24 maanden in beslag zal nemen en gecofinancierd wordt door het Erasmus+-programma, productief zal blijken.